Логин:  
Пароль:
Навигация по сайту
Реклама
Наши партнеры

Международное телевизионное фестивальное движение детского творчества TV START

Лучшие статьи

Лікування чоловічого безпліддя

25.05.15 | Категория: Красота и здоровье

Лікування чоловічого безпліддяЧоловіче безпліддя зустрічається не рідше, ніж жіноче. Які способи його лікування пропонує сучасна медицина розглянимо просто зараз.

Якщо вже рік ви мрієте про малюка, живете регулярним статевим життям, не використовуєте контрацептиви, а бажана вагітність так і не настає, пора навідатися до лікаря. І не тільки вам, але і вашому партнерові! Статистика свідчить: у 40% безплідних шлюбів «винен» саме чоловік. Про причини чоловічого безпліддя, методи його діагностики та способи лікування розповідає сайт для вагітних.

Причини чоловічого безпліддя

Чоловіче безпліддя буває первинним і вторинним. При первинному безплідді від чоловіка ні разу не було зачаття. При вторинному ж хоч раз, але вагітність наступала. У другому випадку шанси відновити репродуктивну функцію вище.
Ваш партнер може страждати від безпліддя через безліч причин, але їх всеж можна розділити на кілька основних груп.

Безпліддя нерідко буває обумовлено генетично, коли в хромосомах соматичних або гамаметних клітин є зміни. - До безпліддя можуть призводити зміни рівня гормонів, що регулюють сперматогенез, інфекції сечостатевого тракту, що призводять до запалення або значно знижують якість сперми. Сперматозоїди можуть сприйматися імунною системою як чужорідні агенти і знищуватися в результаті різних аутоімунних захворювань.

Безпліддя викликають і деякі хвороби сечостатевої системи та інших органів. До труднощів із зачаттям можуть привести і порушення, пов'язані із статевим актом, хронічний стрес, вплив фізико-хімічних факторів, а також шкідливі звички, наприклад, зловживання алкоголем і різними лікарськими препаратами, наркоманія. У деяких випадках причину безпліддя визначити не вдається.

В цілому безпліддя у чоловіка може бути викликане порушенням утворення сперматозоїдів в яєчках або ж наявністю перешкоди на шляху сперматозоїдів.

Діагностика чоловічого безпліддя

Лікування чоловічого безпліддяСучасні методи діагностики дозволяють в більшості випадків досить точно визначити причину, через яку виникають проблеми із зачаттям дитини.

Основним способом діагностики безпліддя у чоловіка є спермограма. Це спеціальне дослідження, в процесі якого підраховується кількість і визначаються властивості клітин сперматогенезу. Спермограма може показати зниження функції яєчок і статевих залоз, непрохідність сім'явивідних шляхів, а також наявність гострого запального процесу в урогенітальному тракті. Щоб результати тесту були максимально достовірні, аналіз рекомендується повторити 2-3 рази.

Спермограма - інформативний, але далеко не єдиний метод діагностики чоловічого безпліддя. Щоб точно визначити причину проблеми, нерідко потрібно провести цілий ряд досліджень. Серед них аналізи сечі, крові, рівня гормонів, визначення антитіл, бактеріологічні тести. Є ще генетичні, а також інструментальні методи, наприклад, УЗД сечостатевих органів, діагностичні операції, - аспіраційні і відкриті біопсії.

Лікування безпліддя

Методів лікування безпліддя, які були б ефективні абсолютно для кожного чоловіка, поки немає. Але результати численних досліджень доводять, що грамотно підібрана терапія і суворе дотримання всіх рекомендацій лікаря призводять до зачаття в більш ніж 40% випадків. Лікування безпліддя - це завжди комплекс заходів, мета яких в першу чергу усунути причину проблеми. Потім призначається корекція за допомогою спеціальних лікарських препаратів. Іноді може знадобитися і хірургічна операція.

Лікування чоловічого безпліддяНа сьогоднішній день одним з найбільш передових і ефективних способів боротьби з чоловічим безпліддям є трансдермальний електродний фармафорез. Цей абсолютно безболісний апаратний метод який дозволяє всі необхідні ліки доставляти через шкіру безпосередньо до органу, якому потрібне лікування. Препарати можуть вводитися на глибину до 10-12 см. Завдяки цій технології можна не тільки значно скоротити тривалість терапії, але й уникнути різних побічних ефектів і непотрібного навантаження на здорові органи і системи організму.

Якщо ж, незважаючи на всі зусилля, безпліддя не піддається лікуванню і вагітність не настає, зневірятися не варто. Сучасна медицина володіє ефективними допоміжними репродуктивними технологіями, яким під силу в більшості випадків допомогти подружжю здійснити свою мрію.

Наприклад, добре зарекомендував себе метод екстракорпорального запліднення (ЕКЗ). Останнім часом в арсеналі медиків з'явилася і більш досконала технологія ІКСІ (ICSI). Ця складна методика дозволяє фахівцям успішно вирішувати проблеми чоловічого безпліддя, перед якими ще зовсім недавно вони залишалися безсилі.

Автор: yevgeniy

Главный редактор:
   
Рейтинг:
(голосов:2)

УВАЖАЕМЫЕ ПОСЕТИТЕЛИ САЙТА!
Обращаемся к Вам с просьбой (если конечно Вам понравилась данная статья),
Кликайте на ссылки "ПОДЕЛИТЕСЬ ССЫЛКОЙ С ДРУЗЬЯМИ ИЗ СОЦИАЛЬНЫХ СЕТЕЙ".
Вам это не трудно, а для нас это огромный вклад в развитие сайта.
Искрине благодарим Вас за понимание и содействие!
Похожие статьи:

4 головні причини чоловічого безпліддя та чому треба звернутися до клінічної лікарні «Urologist Valetskyi»4 головні причини чоловічого безпліддя та чому треба звернутися до клінічної лікарні «Urologist Valetskyi»


Спермограма у Києві Найбільш інформативний і достовірний метод визначення безпліддя і інших порушень репродуктивної функції у чоловіків - спермограма. Саме цей вид лабораторної діагностики відповідає на найбільш складні питання в процесі обстеження.


Урологічна клініка «Urologist Valetskyi»Урологічна клініка «Urologist Valetskyi» розповість, у яких випадках слід звернутись до уролога — 4 симптоми


Вінчальна фатаВінчальна фата


Які чоловічки для новонароджених купувати взимку та влітку?Які чоловічки для новонароджених купувати взимку та влітку?


Это динозаврик.
Он грустит, потому что вымер до того, как смог зарегистрироваться на Woman.kharkov.ua.
Вы можете сделать это всего за несколько минут.
Чем бы вы ни интересовались, у нас найдутся ваши единомышленники.
Комментарии к статье:
Лікування чоловічого безпліддя
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
МатеринствоВсе статьи
Можно ли детям есть сладкое?
Многие родители считают, что сладкое, как и другие продукты питания необходимы ребенку для полноценного роста и развития. Стоит отметить, что доля
Как распознать ветряную оспу
Как распознать ветряную оспу
Детские фотоальбомы для новорожденных — полезный подарок родителям
Детские фотоальбомы для новорожденных.
Универсальная детская коляска – комфорт для вашего малыша
Когда рождается ребенок, родители начинают сразу же искать для него кроватку, коляску, пеленальный столик и другие необходимые вещи для сына или
Воспитание детей: поговорим о вежливости
Воспитание детей: поговорим о вежливости
Детское автокресло Britax - необходимый аксессуар современного автомобиля
Любой крупный город диктует свои условия для образа жизни. Далеко не всегда существует возможность пешей прогулки по магазинам для совершения
Обзор гаммы средств по уходу за волосами Elseve от L'Oreal Paris
Обзор гаммы средств по уходу за волосами Elseve от L'Oreal Paris
Материалы для наращивания волос
Материалы для наращивания волос
Фестиваль моды – каким будет стайлинг в следующем году?
Не только «Черную пятницу» можно назвать праздником скидок и шопинга, но и фестиваль моды Cosmopolitan Fashion Fest, прошедший в Skymall
Как ухаживать за волосами?
Как ухаживать за волосами?
Окрашивание волос по технике омбре
Окрашивание волос по технике омбре
Красивые волосы, теперь реальность
Все знают о том, что одним из составляющих красоты девушек есть ее волосы.



WOMAN - женский онлайн журнал © 2012 все права защищены. Сертификат на никнейм woman kharkov Powered by CMS

Перепечатка, копирование и распространение материалов размещенных на сайте
возможно только при наличи активной гиперссылки на сайт (без rel="noindex" или rel="nofollow") - Женский онлайн журнал WOMAN.
Администрация сайта не несет ответственности за содержание рекламных объявлений и статей.
Статьи и материалы, размещенные в разделе "Любовь", а также в подразделах, не рекомендованы для просмотра лицам, не достигшим 18 лет.