Логин:  
Пароль:
Навигация по сайту
Реклама
Наши партнеры

Международное телевизионное фестивальное движение детского творчества TV START

Лучшие статьи

Які чоловічки для новонароджених купувати взимку та влітку?

18.06.19 | Категория: Детский сад

Для новонародженого малюка важливо дотримуватися правильного температурного режиму. Немовля ні в якому разі не повинне перегріватися або переохолоджуватися. З огляду на те, що маленька дитина більшу частину часу проводить в приміщенні, варто визначитися, які дитячі чоловічки для новонароджених потрібно купити влітку та взимку, для різної температури в квартирі або будинку.

Які чоловічки для новонароджених купувати взимку та влітку?Дитячі чоловічки для приміщення

Влітку, коли в приміщенні температура може бути вище 25 градусів, маленьку дитину можна одягнути тільки в підгузник і боді або футболку, а при температурі вище 31-32 градусів немовля буде найкраще себе почувати голяка. При нижчій температурі в кімнаті малюка, безумовно, необхідно одягти:

  • Для температури 22-24 градуси можна одягати дитину в чоловічок сліп з кулірки. Кулірка — це найтонше бавовняне полотно, воно чудово пропускає повітря, вбирає і віддає вологу — малюкові буде комфортно, не жарко і не холодно.
  • Для температури в приміщенні від 19 до 21 градуса новонародженого можна одягати в дитячі чоловічки, зшиті з інтерлока. Це щільна тканина, виткана на 100% з бавовни, вона добре зігріє малюка.
  • Температура нижче 18-19 градусів рідкість для приміщень в Україні (якщо це не форс мажор або короткий період, коли батареї вже відключили, а літо ще не встигло прийти). У таких випадках одного шару одягу буде недостатньо, варто одягати новонародженого в теплий махровий чоловічок або в дитячий чоловічок з футера з начосом, а краще надягати два шари одягу, наприклад, зверху футболку і кофтинку, а вниз колготки і штанці.

Чоловічки-комбінезони для прогулянки

Вимоги до дитячих чоловічків комбінезонів для прогулянки аналогічні вимогам до них для приміщень — найважливіше комфортний температурний режим для новонародженого малюка. Теплим літом немовляті на прогулянці буде комфортно в сліпі з інтерлока. Якщо дуже тепло, то варто вибрати дитячий чоловічок з кулірки, або зупинитися на пісочнику. А якщо зовсім жарко, слід роздягнути малюка і тримати його в тіні.

Взимку трикотажний чоловічок надівають на голе тіло дитини в якості першого шару. Тип тканини сліпа вибирається залежно від теплоти наступних шарів. Якщо діти народилися в листопаді або грудні, то зимові прогулянки починаються практично відразу. Першим шаром можна надягти немовляті чоловічок з інтерлока, потім двошаровий бавовняний або махровий комбінезон і третій шар - зимовий комбінезон для новонародженого, в якому ніжки повністю закриті. Варто використовувати утеплений конверт, коли температура падає до 15 градусів морозу. При температурі нижче 15 градусів дітей до 1 року не рекомендується прогулювати, проте такі холодні зими наразі в Україні рідкість.

Прогулянки восени і навесні

Восени і навесні на прогулянку новонародженій дитині першим шаром потрібно одягати дитячі чоловічки з інтерлока, а потім утеплений демісезонний комбінезон з велсофту або м"якого щільного флісу. В такому одязі малюкові буде затишно і комфортно.

Чоловічки для сну новонародженого

В залежності від температури в приміщенні немовляті для сну одягайте комбінезон сліп з інтерлока або кулірки. В прохолоду пору року або якщо маленька дитина часто розкривається, варто розглянути махрові чоловічки або спеціальні флісові мішки для сну новонародженого.

Автор: yevgeniy

Главный редактор:
   
Рейтинг:
(голосов:1)

УВАЖАЕМЫЕ ПОСЕТИТЕЛИ САЙТА!
Обращаемся к Вам с просьбой (если конечно Вам понравилась данная статья),
Кликайте на ссылки "ПОДЕЛИТЕСЬ ССЫЛКОЙ С ДРУЗЬЯМИ ИЗ СОЦИАЛЬНЫХ СЕТЕЙ".
Вам это не трудно, а для нас это огромный вклад в развитие сайта.
Искрине благодарим Вас за понимание и содействие!
Похожие статьи:

Лікування чоловічого безпліддяЧоловіче безпліддя зустрічається не рідше, ніж жіноче. Які способи його лікування пропонує сучасна медицина розглянимо просто зараз.


4 головні причини чоловічого безпліддя та чому треба звернутися до клінічної лікарні «Urologist Valetskyi»4 головні причини чоловічого безпліддя та чому треба звернутися до клінічної лікарні «Urologist Valetskyi»


Вінчальна фатаВінчальна фата


Перевезення особистих речей за кордон у ЛьвовіПереїзди – це турботи. Особливо складно, якщо ви переїжджаєте на пмж за кордон. Фахівці, які займаються організацією переїздів, підготували для вас відповіді на всі питання про перевезення особистих речей за кордон Львів.


Спермограма у Києві Найбільш інформативний і достовірний метод визначення безпліддя і інших порушень репродуктивної функції у чоловіків - спермограма. Саме цей вид лабораторної діагностики відповідає на найбільш складні питання в процесі обстеження.


Это динозаврик.
Он грустит, потому что вымер до того, как смог зарегистрироваться на Woman.kharkov.ua.
Вы можете сделать это всего за несколько минут.
Чем бы вы ни интересовались, у нас найдутся ваши единомышленники.
Комментарии к статье:
Які чоловічки для новонароджених купувати взимку та влітку?
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
МатеринствоВсе статьи
Можно ли детям есть сладкое?
Многие родители считают, что сладкое, как и другие продукты питания необходимы ребенку для полноценного роста и развития. Стоит отметить, что доля
Как распознать ветряную оспу
Как распознать ветряную оспу
Детские фотоальбомы для новорожденных — полезный подарок родителям
Детские фотоальбомы для новорожденных.
Универсальная детская коляска – комфорт для вашего малыша
Когда рождается ребенок, родители начинают сразу же искать для него кроватку, коляску, пеленальный столик и другие необходимые вещи для сына или
Воспитание детей: поговорим о вежливости
Воспитание детей: поговорим о вежливости
Детское автокресло Britax - необходимый аксессуар современного автомобиля
Любой крупный город диктует свои условия для образа жизни. Далеко не всегда существует возможность пешей прогулки по магазинам для совершения
Обзор гаммы средств по уходу за волосами Elseve от L'Oreal Paris
Обзор гаммы средств по уходу за волосами Elseve от L'Oreal Paris
Материалы для наращивания волос
Материалы для наращивания волос
Фестиваль моды – каким будет стайлинг в следующем году?
Не только «Черную пятницу» можно назвать праздником скидок и шопинга, но и фестиваль моды Cosmopolitan Fashion Fest, прошедший в Skymall
Как ухаживать за волосами?
Как ухаживать за волосами?
Окрашивание волос по технике омбре
Окрашивание волос по технике омбре
Красивые волосы, теперь реальность
Все знают о том, что одним из составляющих красоты девушек есть ее волосы.



WOMAN - женский онлайн журнал © 2012 все права защищены. Сертификат на никнейм woman kharkov Powered by CMS

Перепечатка, копирование и распространение материалов размещенных на сайте
возможно только при наличи активной гиперссылки на сайт (без rel="noindex" или rel="nofollow") - Женский онлайн журнал WOMAN.
Администрация сайта не несет ответственности за содержание рекламных объявлений и статей.
Статьи и материалы, размещенные в разделе "Любовь", а также в подразделах, не рекомендованы для просмотра лицам, не достигшим 18 лет.